Hvilken sjampo passer best for deg? Regenepure DR vs. Revita vs. Neofollics sjampo

Hvilken sjampo passer best for deg? Regenepure DR vs. Revita vs. Neofollics sjampo

Vi får ofte spørsmål om forskjellene mellom våre mest populære hårvekststimulerende sjampoer Revita, Regenepure DR og Neofollics. For å kunne svare på dette, vil vi sammenligne disse tre sjampoene på de viktigste aspektene.

Vi starter med de viktigste egenskapene i en praktisk oversikt. Deretter gir vi råd om hvilken sjampo som passer deg best. Hvis du vil ha mer forklaring på forskjellene, kan du lese dem i vår omfattende, punktvise sammenligning.

Oppsummering

Neofollics Revita Regenepure DR
Ketokonazol / Piroctone olamine 1 % piroktonolamin 1 % ketokonazol
DHT-hemmende midler Ecklonia cava
Koffein
Panax Ginseng
EGCG
Koffein Saw Palmetto
Koffein
Sinkoksid
Andre aktive ingredienser Bringebærketon
Carthamus tinctorius
Sanguisorba officinalis
Niacinamid (vit. B3)
Bukkehornkløver





Nærende:
Arganolje
Villmynteolje
Procyanidin B2
Niacinamid (vit. B3)
Rooibos-te
Ornitin
Taurin
Cystein
Biotin
Kobberpeptider
MSM

Nærende:
Emuolje
Niacinamid (vit. B3)
Pyridoksin HCL (vit. B6)
L-Panthenol (vit. B5)
Aloe Vera
Vitamin C





Nourishing :
Emu oil
Jojoba oil
Produsent Neofollics DS Laboratories Salonceuticals
Pakning 250 ml

Nederlandsk og engelsk pakke
205 ml

Engelsk pakke
224 ml

Engelsk pakke
Anbefalt bruk Egnet for daglig bruk.
Ved tørt hår anbefales en lavere frekvens.

Minst 3 ganger per uke.
Egnet for daglig bruk.




Minst 5 ganger per uke.
Egnet for daglig bruk.
Ved tørt hår anbefales en lavere frekvens.

Minst 3 ganger per uke.
Bruk Effektiv mot hårtap i alle stadier.



Meget effektiv mot flass, flass, kløe.
Effektiv mot håravfall, spesielt forebyggende og i tidlig stadium av håravfall. Effektiv mot håravfall i alle stadier.



Meget effektiv mot flass, flass, kløe.
Farge og duft Grønn farge
Lukter som mynte
Oransje farge
Lukter som granateple
Mintgrønn farge
Lukter som peppermynte

Hvilken sjampo passer deg best?

Revita sjampo, Neofollics sjampo og Regenepure DR er de tre beste sjampoene for behandling av hårtap. Det er ikke utført noen sammenlignende studie på disse sjampoene, så det er ikke mulig å si noe objektivt om hvilken sjampo som er best. Valget mellom disse sjampoene avhenger ofte av hårtype og graden av hårtap. I tillegg kan andre faktorer være med på å avgjøre valget, for eksempel sjampoens duft og innhold, emballasje og pris.

Ketokonazol og Piroctone olamine
Regenepure DR inneholder 1 % ketkonazol, og Neofollics sjampo inneholder 1 % Piroctone olamine. Disse ingrediensene er effektive mot flass og har en hårvekststimulerende effekt. Når ingrediensene Ketoconazole og Piroctone olamine sammenlignes, viser det seg at 1 % Piroctone olamine har en litt bedre effekt på hårveksten enn 1 % Ketoconazole. Neofollics sjampo inneholder 1 % Piroctone olamine og kan derfor være litt mer effektiv enn Regenepure DR. Revita inneholder ikke Ketoconazole eller Piroctone olamine (men andre ingredienser for en sunn hodebunn) og anses derfor som mindre effektiv mot flass.

Andre aktive ingredienser
Alle de tre sjampoene inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser. Hvor effektive disse kombinasjonene er, avhenger av mange faktorer. Dessverre finnes det ingen sammenlignende studier på disse sjampoene. Det vi imidlertid kan si basert på ingrediensene, er at Neofollics sjampo inneholder noen flere DHT-hemmende ingredienser. Dessuten inneholder Neofollics sjampo mange andre ingredienser som aktivt stimulerer hårveksten. For eksempel bringebærketon, som øker produksjonen av vekstfaktoren IGF-1.

Mange av de aktive ingrediensene i Regenepure DR og Revita fokuserer ikke direkte på å stimulere hårveksten, men snarere på å gjøre hodebunnen sunnere og stimulere blodsirkulasjonen.

Rådgivning

  • Forebyggende og tidlig stadium av hårtap: Revita sjampo
  • Moderat til avansert stadium av hårtap: Regenepure DR eller Neofollics sjampo.
    Basert på antall aktive ingredienser som aktivt motvirker hårtap, er det mest sannsynlig at Neofollics sjampo gir best resultat.

Råd tilpasset dine hårbehov

I likhet med hver person er hvert hårproblem unikt. Ta vår Hårtest for å finne de beste produktene for ditt hår i løpet av 2 minutter!

Ta vår Hårtest


Hvis du vil ha mer forklaring på forskjellene, kan du lese dem i vår punktvise sammenligning nedenfor.

Ingredienser og sammensetning

Ketokonazol og piroktonolamin
En viktig og velkjent ingrediens i hårvekstsjampo er ketokonazol. Ketokonazol er effektivt mot flass og sopp og har en dokumentert effekt på hårtap. Regenepure DR inneholder 1 % ketokonazol. Piroctone Olamine har en lignende effekt som Ketoconazole. Forskning har vist at Piroctone Olamine scorer enda bedre enn Ketoconazole når det gjelder å stimulere hårvekst. Neofollics sjampo inneholder 1 % Piroctone Olamine. Les mer om forskningen på Ketoconazole vs. Piroctone Olamine.

DHT-hemmere
Alle de tre sjampoene inneholder et stort utvalg av (naturlige) ingredienser som har en positiv effekt på hårveksten på hver sin måte. En viktig virkningsmekanisme er hemming av dihydrotestosteron (DHT). DHT kan skade hårsekkene og er derfor den viktigste årsaken til arvelig hårtap.

Neofollics sjampo inneholder den høyeste mengden DHT-hemmende ingredienser, Revita sjampo den laveste. Ingredienser som hemmer DHT er for eksempel Saw Palmetto, Ecklonia Cava og koffein. Flere av disse har ikke bare en DHT-hemmende effekt, men stimulerer også hårveksten på ulike måter.

Andre hårvekststimulerende ingredienser
Bortsett fra å hemme DHT, kan hårveksten stimuleres på forskjellige måter. For eksempel ved å stimulere visse vekstfaktorer som påvirker hårveksten. Ved å forbedre helsen i hodebunnen kan håret også begynne å vokse bedre. Derfor inneholder mange av sjampoene våre ingredienser som antioksidanter og vitaminer for å forbedre helsen i hodebunnen.

De tre sjampoene er alle komponert på grunnlag av vitenskapelig forskning om hver enkelt ingrediens' effekt på hårvekst og/eller hårets helse. Hver sjampo har sin egen unike kombinasjon av aktive ingredienser. Hvor effektive disse kombinasjonene er, avhenger av ulike faktorer: dosering, kombinasjon med andre ingredienser, individuell følsomhet osv. Dessverre er det ikke utført noen sammenlignende studier på disse sjampoene. Dette gjør det umulig å gi en eksakt vurdering av hvor effektiv en sjampo er. Det vi kan gjøre, er å indikere hva som er kjent om de ulike ingrediensene basert på vitenskapelige studier.

Ser vi på de aktive ingrediensene i sjampoene, inneholder Neofollics sjampo mange ingredienser som stimulerer hårveksten på andre måter enn ved å hemme DHT. For eksempel bringebærketon, som kan øke produksjonen av vekstfaktoren IGF-1, som i sin tur stimulerer hårsekkenes vekst.

De hårvekststimulerende ingrediensene i Regenepure DR og Revita består for det meste av ingredienser som forbedrer helsen i hodebunnen slik at håret begynner å vokse bedre og sterkere, for eksempel vitaminer og aminosyrer.

Nærende ingredienser
Revita er den mest nærende sjampoen; den inneholder mange ingredienser som gjør hodebunnen sunn og gir den næring, for eksempel aminosyrer og antioksidanter. Regenepure DR inneholder på sin side mange vitaminer og nærende oljer. Neofollics-sjampoen inneholder mange plantebaserte ingredienser, inkludert to nærende oljer.

Alle våre sjampoer er også fri for SLS og andre sulfater, silikoner og parabener. Dette sørger for at hodebunnen får en bedre tilstand og at håret ikke så lett blir fett. Derfor skummer sjampoene mindre enn sjampo med SLS.

Virker mot flass

Alle tre sjampoene virker mot flass og flass og inneholder ingredienser som forbedrer tilstanden i hodebunnen. Ingrediensene som hjelper til med dette er Ketoconazole og Piroctone olamine. Forskning viser at begge ingrediensene har samme effekt på bekjempelse av flass, seboreisk dermatitt og kløe. Ettersom Revita-sjampoen ikke inneholder Ketoconazole, er det å forvente at denne sjampoen er mindre effektiv for personer med flass.

Tørrere hår

Ketokonazol og Piroctone olamine kan tørke ut håret litt. Regenepure DR og Neofollics sjampo inneholder Ketoconazole / Piroctone olamine, noe som gjør at sjansen for tørrere hår er litt større enn med Revita sjampo. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi å redusere bruksfrekvensen. Ikke vask håret de andre dagene, eller vask det med en annen, mildere sjampo uten Ketoconazole (for eksempel Regenepure NT). Husk at alle sjampoer bare er effektive når de brukes minst 3 ganger i uken. Revita-sjampoen er mildere og kan enkelt brukes daglig. Revita-sjampo er effektiv fra og med 5 ganger per uke.

Ved tørt hår kan en balsam også være til stor hjelp. Dette kan være en balsam som også inneholder hårvekststimulerende ingredienser, som Revita balsam, Regenepure biotin balsam eller Neofollics balsam, eller en nærende balsam som Keratin thickening conditioner.

Sjampoens egenskaper

Regenepure DR og Neofollics sjampo har begge en duft av frisk mynte. Revita lukter granateple. Regenepure og Neofollics har en grønn farge, Revita er oransje.

Vanlige sjampoer inneholder SLS. Dette sterke rengjøringsmiddelet har en sterkt avfettende effekt og skummer mye. Våre sjampoer er fri for SLS. På grunn av dette skummer de ikke like mye som vanlige sjampoer. For alle tre sjampoene anbefales det å vaske håret to ganger. Første gang for å fjerne smuss fra håret, andre gang for å la de aktive ingrediensene trekke godt inn. Dette gir bedre skumdannelse, fordi håret er mindre fett når du vasker det en gang til.

Regenepure DR kommer i en flaske på 224 ml, Neofollics sjampo inneholder 250 ml og Revita 205 ml. Beregnet per 250 ml er Neofollics sjampo den mest konkurransedyktige prisen.

Kundetilfredshet

Når det gjelder kundetilfredshet, scorer alle sjampoene like bra. Revita og Regenepure DR har vært på markedet i en årrekke og er derfor mer velkjente. Neofollics-sjampoen ble lansert i slutten av 2015 og er derfor mindre kjent. På kort tid har denne sjampoen imidlertid blitt et av våre bestselgende produkter, med en høy kundevurdering.

0% Kvantumsrabatt
Neofollics shampoo - Hair Growth Specialist
Neofollics shampoo - Hair Growth Specialist
Neofollics sjampo
Neofollics sjampo
Alle typer hårtap, 250 ml
Salgspris
€29.95
Ordinær pris
0% Kvantumsrabatt
Revita shampoo (205 ml) - Hair Growth Specialist
Revita shampoo (205 ml) - Hair Growth Specialist
Revita sjampo (205 ml)
Revita sjampo (205 ml)
Alle typer hårtap, 205 ml
Salgspris
€29.00
Ordinær pris
0% Kvantumsrabatt
Regenepure DR shampoo - Hair Growth Specialist
Regenepure DR sjampo
Regenepure DR sjampo
Alle typer hårtap, 224 ml
Salgspris
€30.95
Ordinær pris