Neofollics hodebunnsterapi: effektiv behandling av hodebunnsproblemer

Neofollics hodebunnsterapi: effektiv behandling av hodebunnsproblemer

Problemer i hodebunnen kan være svært irriterende. Tenk kløe, flassing, rødhet og til og med håravfall. Det kan påvirke selvtilliten din og forårsake mye ubehag. Heldigvis finnes det måter å berolige og gjenopprette hodebunnen på. Med Neofollics' Scalp Therapy-produkter kan du gjøre hodebunnen frisk igjen og redusere symptomene.

Effekten av Scalp Therapy-produkter

Neofollics tilbyr en omfattende serie med Scalp Therapy-produkter, inkludert en sjampo, en maske og et serum. Disse hodebunnsproduktene virker sammen for å ta vare på hodebunnen din og kurere hodebunnsproblemer. Personlige hodebunnsproblemer kan variere fra milde irritasjoner og flass til alvorlige tilstander som psoriasis, seboreisk dermatitt og sterk kløe. Hodebunnsterapi er beregnet på både milde og svært alvorlige hodebunnsproblemer, og har som mål å forbedre hodebunnens generelle helse, lindre symptomer og ta tak i de underliggende årsakene til disse problemene.

Eksfolierende sjampo

Neofollics eksfolierende sjampo renser hodebunnen grundig og fjerner overflødig talg og urenheter. Den eksfolierende sjampoen inneholder ingredienser som beroliger huden og reduserer irritasjon, slik at kløende hodebunn og rødhet reduseres. Den milde, men effektive rensingen bidrar til å gjenopprette balansen i hodebunnen.

Nærende maske

Neofollics nærende maske gir næring og fuktighet til hodebunnen i dybden. Denne hodebunnsmasken inneholder kraftige ingredienser som gir intens næring til huden og bidrar til å reparere skadede hudceller. Masken bidrar til å holde hodebunnen sunn og mer motstandsdyktig mot irritasjon og uttørking.

Peelende serum

Neofollics peeling serum for hodebunnen er spesielt utviklet for å avhjelpe problemer i hodebunnen. Balsamen lindrer ulike hodebunnslidelser som seboreisk eksem, flass, irritert hodebunn og irritert hodebunn. Ved regelmessig bruk blir hodebunnen sunnere, noe som gir et solid grunnlag for sunn hårvekst.

Neofollics hodebunnsterapipakke

Salgspris
867,00 kr
Ordinær pris
1.020,00 kr

Scalp Therapy Line er spesielt utviklet for å takle hodebunnsproblemer fra kjernen.

Aktive ingredienser i Scalp Therapy-produkter

Neofollics' Scalp Therapy-produkter inneholder en blanding av effektive ingredienser som er spesielt utvalgt for å forbedre hodebunnen. De viktigste aktive ingrediensene er

Salisylsyre

Denne naturlige syren, som utvinnes fra barken på piletrær, eksfolierer hodebunnen på to måter. Den løser opp "sementen" mellom horncellene og senker pH-verdien i epidermis (hudens ytterste lag), noe som gjør den fuktigere og mykere. Dette virker eksfolierende og bidrar til å fjerne døde hudceller. En eksfoliering er en kosmetisk behandling som fjerner et lag med døde hudceller fra overhuden. Denne ingrediensen er spesielt effektiv mot flass, seboreisk dermatitt og psoriasis.

Glykolsyre

En kraftig fruktsyre som hjelper til med å fjerne gjenstridige produktavleiringer fra sjampo og balsam. Den virker som en overfladisk eksfoliering som fjerner smuss og døde hudceller og forbedrer helsen i hodebunnen. Glykolsyre trenger dypt inn i hårstrået og forbedrer mykhet, beskyttelse og kontroll av både friskt og kjemisk skadet hår.

Piroctone Olamine

Denne ingrediensen har soppdrepende og antibakterielle egenskaper, noe som gjør den svært effektiv mot flass og andre hodebunnsproblemer. Den fremmer sunn hårvekst og reduserer hårtap.

Kobberpeptidkompleks (GHK-Cu)

Dette kraftige stoffet forbedrer blodgjennomstrømningen i hodebunnen og reduserer betennelse i hodebunnen og hårsekkene. Dette bidrar til sunnere og sterkere hårvekst.

Heksebladekstrakt

Dette ekstraktet er rikt på tanniner, som bidrar til å redusere betennelse, fjerne overflødig hudfett, bekjempe bakterier og forhindre inngrodde hår. Dette holder hodebunnen ren og sunn.

Piroctone olamine ligner på ketokonazol?

Ketokonazol er en ingrediens som ofte brukes i sjampo mot hodebunnsproblemer. Det er kjent for sine soppdrepende og betennelsesdempende egenskaper. Selv om ketokonazol kan være effektivt som hodebunnsbehandling, har det også ulemper. Det kan tørke ut hodebunnen og, ved langvarig bruk, forstyrre hudens naturlige balanse. Et viktig alternativ til ketokonazol er piroktonolamin. Denne ingrediensen har lignende fordeler når det gjelder å bekjempe sopp og betennelser, men er mer skånsom mot hodebunnen. Piroctone olamine bidrar også til å fremme sunn hårvekst og redusere håravfall.

I motsetning til ketokonazol er ingrediensene i Neofollics' hodebunnsprodukter, som piroctone olamine, mildere og mer skånsomme mot hodebunnen din. De tilbyr en bredere tilnærming til å forbedre helsen i hodebunnen uten de negative effektene av ketokonazol. Dermed bidrar Scalp Therapy-produktene ikke bare til å redusere symptomene, men også til å forbedre hodebunnen generelt.

0% Kvantumsrabatt
Neofollics exfoliating shampoo - Hair Growth Specialist
Neofollics exfoliating shampoo - Hair Growth Specialist
Neofollics eksfolierende sjampo
Neofollics eksfolierende sjampo
Flass, flass, kløe, 250 ml
Salgspris
360,00 kr
Ordinær pris
0% Kvantumsrabatt
Neofollics nourishing mask - Hair Growth Specialist
Neofollics nourishing mask - Hair Growth Specialist
Neofollics nærende maske
Neofollics nærende maske
Flass, flass, kløe, 175 ml
Salgspris
300,00 kr
Ordinær pris
0% Kvantumsrabatt
Neofollics peeling-serum for hodebunnen
Neofollics peeling-serum for hodebunnen
Neofollics peeling-serum for hodebunnen
Neofollics peeling-serum for hodebunnen
Psoriasis, 90 ml
Salgspris
360,00 kr
Ordinær pris