Hormonelt hårtab blandt kvinder

Hormonelt hårtab blandt kvinder

Omkring 50 % af de kvinder, der lider af svingende hormonbalancer, oplever hårtab. Disse hormonelle udsving kan f.eks. forekomme i forbindelse med overgangsalderen, men også under og efter graviditet, når østrogenniveauet falder igen. Når hormonelt hårtab opstår pludseligt, kalder vi det også telogen effluvium. Telogen effluvium er normalt af midlertidig karakter, men det kan tage lang tid, før håret kommer tilbage. I tilfælde af hårtab i forbindelse med overgangsalderen kan hårtabet også blive kronisk (vare mere end 6 måneder) og vare i meget længere tid. Hvis du opdager det i tide, kan du i høj grad reducere hårtabet og endda stimulere genvæksten.

  • Direkte til behandling
  • Hvordan genkender man hormonelt hårtab?

    Hormonelt hårtab er kendetegnet ved pludseligt, diffust hårtab. Håret bliver tyndere over hele hovedet. Normalt taber vi ca. 100 hår om dagen, men hvis du lider af denne type hårtab, kan det stige til 400 hår om dagen. Hormonelt hårtab forekommer i alle aldre. Under graviditeten producerer kroppen ekstra østrogen, et hormon, der får hårets vækstfase (også kaldet anagenfasen) til at blive forlænget. Efter graviditeten falder østrogenniveauet tilbage til det normale niveau, og en større del af håret går samtidig over i hvilefasen (telogenfasen). Da en sådan fase normalt varer ca. 2-6 måneder, kan det tage noget tid, før håret kommer sig helt. Nogle gange kan det tage op til et år. Hormonelt hårtab må ikke forveksles med arveligt hårtab. Arveligt hårtab skyldes en følsomhed over for hormonet DHT (dihydrotestosteron), mens hormonelt hårtab skyldes udsving i hormonbalancen og et pludseligt fald/stigning i østrogen i kroppen.

    Behandling mod hormonelt hårtab

    Genkendelig ved:

    • Pludseligt hårtab
    • Tyndt hår over hele hovedet
    • Ændrede hormoner på grund af graviditet eller overgangsalder
    • Dit hårtab har stået på i et stykke tid nu og ser pludselig ud til at blive værre. Dit hår begynder at blive tyndere og tyndere over hele hovedet, og dit hår er slapt, tyndt og livløst.


    Behandlingsmulighed 1
    Ved hormonelt betinget hårtab er det vigtigt at genoprette den hormonelle balance så meget som muligt, hvor det er muligt. Der er flere aktive stoffer, som påvirker dette, f.eks. isoflavoner. Isoflavoner kaldes også phyto-østrogen og ligner de kvindelige østrogenhormoner. Du kan finde dem i Neofollics-tabletterne.

    Neofollics shampoo, eventuelt suppleret med Neofollics balsam, stimulerer genvæksten af dit hår. De bringer også din hovedbund og dit hår i optimal tilstand med maksimal pleje. Kombinationen af produkter sikrer en mere kraftfuld effekt og en større chance for hurtig hårvækst.

    Behandling af moderat hormonelt hårtab

    Udsalgspris
    466,00 kr
    Normalpris
    517,00 kr

    Denne behandling af moderat hormonelt hårtab indeholder en stærk kombination af Neofollics Shampoo og Neofollics Tabletter. Ved at bruge kombinationen af disse produkter sammen forhindrer du yderligere hårtab, og hårets generelle tilstand forbedres. Med Neofollics Shampoo har du et topisk produkt til at stimulere hårvæksten udefra. Med Neofollics-tabletterne stimulerer du en sund hårvækst indefra. Denne behandling indeholder den meget effektive Neoxyl 7%-formel, som ikke har nogen bivirkninger.

    Behandlingsmulighed 2

    Tilskud med MSM-pulver
    Neofollics tabletter + Neofollics shampoo + HGS MSM-pulver (500 gram)
    Du kan supplere behandlingen med MSM-pulver, som er kroppens eget stof. MSM-pulver sikrer en sund hårvækst, mindre hårbrud og en smuk glans i håret.

    Behandling af fremskredent hormonelt hårtab

    Udsalgspris
    556,00 kr
    Normalpris
    654,00 kr

    Denne behandling mod fremskredent hormonelt hårtab indeholder en kraftfuld kombination af Neofollics Shampoo, Neofollics Tabletter og MSM-pulver. Ved at bruge kombinationen af disse produkter sammen forhindrer du yderligere hårtab og sikrer, at hårets generelle tilstand forbedres. 

    Med Neofollics Shampoo har du et topisk produkt til at stimulere hårvækst udefra. Med Neofollics-tabletterne stimulerer du sund hårvækst indefra. Tabletterne indeholder den meget effektive Neoxyl 7%-formel, som ikke har nogen bivirkninger.

    MSM-pulver er naturligt forekommende i kroppen, og det sikrer sund hårvækst, reducerer hårbrud og giver håret en flot glans.