Gråt hår

Gråt hår

Gråt hår. Før eller siden skal alle forholde sig til det, men for nogle mennesker starter det i en relativt ung alder. Håret bliver gråt gennem en kompleks biologisk proces. Ikke alle er glade, når resultatet af denne proces begynder at blive synligt, og de første grå hår kan ses. Mange mennesker vil gerne forebygge eller modvirke gråt hår. Heldigvis er der i de senere år kommet mere viden om denne proces. Og også hvordan grå hår kan forebygges.

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bliver håret gråt? For at forklare det, må vi først fortælle, hvordan håret får sin farve. I hårsækken dannes der hår, som får en farve ved hjælp af pigment. Dette pigment kaldes også melanin og findes i håret og i huden. Jo mere pigment, der dannes, jo mørkere bliver håret.

Når du bliver ældre, produceres der mindre pigment, og det udgør en mindre og mindre del af dit hår. Melaninet i håret bliver også mere og mere blegt. Det skyldes, at hydrogenperoxid, som er et stof, der findes i kroppen, påvirker farven.

En vellykket behandling mod gråt hår er derfor altid rettet mod at stimulere produktionen af melanin og reducere hydrogenperoxid i kroppen.

Processerne bag gråfarvning af håret

Nedsat melaninproduktion og afblegning hænger sammen med en ubalance mellem en række stoffer i kroppen. I de senere år har forskellige undersøgelser vist, hvilke faktorer og processer der bidrager til gråt hår.

Følgende er de vigtigste årsager på et biologisk niveau:

  1. Nedsat produktion af melanin: Melanin bestemmer farven på dit hår. Jo ældre man bliver, jo mindre melanin producerer kroppen. Det får håret til gradvist at blive gråt.
  2. Reduktion af enzymet katalase: Dette fører til højere niveauer af hydrogenperoxid. Brintoverilte er et velkendt stof til at blondere hår, men det er også et stof i kroppen, som bleger håret indefra og ud, og igen gælder det, at jo ældre man bliver, jo mere brintoverilte er der i kroppen.
  3. Øgede niveauer af homocystein: Homocystein øger mængden af hydrogenperoxid i kroppen. Et højt niveau af homocystein er ofte en indikator for, at der er mangel på folinsyre og B12-vitamin i kroppen. Ud over sammenhængen med gråt hår kan et højt niveau af homocystein betyde en øget risiko for hjerte-kar-sygdomme.
  4. Nedsatte niveauer af glutathionperoxidase: Glutathionperoxidase, kroppens eget enzym, der fungerer som en antioxidant, renser brintoverilte. Når niveauerne falder til under det normale, kan aldring indvarsle starten på gråt hår.

Forskningsartikler:

Den rigtige behandling

Der findes to typer behandling af gråt hår. Den første er at behandle den grundlæggende årsag til gråt hår ved at bruge et kosttilskud. Den anden er at camouflere gråt hår ved at farve håret eller bruge en farvespray.

Forebyg gråt hår

Vores stærkeste behandling mod gråt hår er Neofollics anti-gråt hår-tabletter. Dette kosttilskud er fyldt med aktive ingredienser, der effektivt bekæmper gråt hår og hjælper med at bevare den naturlige hårfarve. Neofollics anti-gråt indeholder også ingredienser, der gør dit hår sundere og hjælper med at forhindre hårtab. Tabletterne er velegnede til både mænd og kvinder.

Det er lettere at forebygge gråt hår end at vende det. Selvom Neofollics anti-gråt hår-tabletter kan få gråt hår til at vende tilbage til sin oprindelige farve, er det sværere end at forebygge eller hæmme gråt hår.

Hvad kan man gøre ved gråt hår?

Anbefales til:

  • Begyndende tab af hårfarve
  • Stigende antal grå hår
  • Grå hår ved tindingerne og i nakken

Alder er en vigtig faktor, når håret bliver gråt. Hos mange mennesker dukker de første grå hår op efter 30-årsalderen, men hos nogle sker det tidligere. Hos andre kan grå hår starte senere i livet eller udvikle sig meget gradvist. En mulig udløsende faktor for gråt hår er ikke kun alder, men også permanent stress eller en usund livsstil.

Behandling af gråt hår

Udsalgspris
589,00 kr
Normalpris
655,00 kr

Denne behandling kombinerer kraftfulde anti-grå tabletter med en hårlotion, der virker mod hårtab og samtidig bekæmper gråt hår.

Neofollics anti-grå tabletter er et kraftfuldt og naturligt kosttilskud, der bekæmper gråt hår og fremmer hårets pigmentering. Tabletterne modvirker de 4 hovedårsager til gråt hår. For at gøre det bruger de en unik totrinsbehandling med Melanin Complex™ og Enhanced Catalase™.

Spectral.DNC-S-lotionen behandler ikke kun hårtab, men også gråt hår. Nanoxidil og Melanex er kombineret i denne kraftfulde lotion med nanosomteknologi fra DS Laboratories for at danne det bedste middel mod dit grå hår.

<